Makaronowe warsztaty poprowadzi Matteo Brunetti, finalista polskiej 6 edycji MasterChef. Matteo to perfekcjonista, który zaraża pozytywną energią podczas gotowania. Wspólnie będziecie odkrywać smaki włoskiej kuchni.
Chrupiące, puszyste pieczywo to doskonały dodatek do śniadań, lunchów i kolacji. Odkryj sekrety udanych wypieków i aromatycznych smarowideł z Justyną Roszkowską.
Multikulturowy Tel Aviv inspiruje jak tutejsza kuchnia. Odkryj jego kulinarne tajemnice podczas fascynujących i aromatycznych warsztatów prowadzonych przez Malkę Kafkę.
Jeśli masz dobry produkt, wykorzystaj go w całości! Kurczak to nuda? Nic z tego! Trybowanie, konfitowanie, pieczenie w soli, w cieście solnym. Jak to zrobić by nie zostawić żadnych części prezentuje Marcin Duda.
Szereg korzyści płynących z ryb nierzadko pozostaje niezauważony w obliczu mitów krążących wokół nich. Czas je obalić! Na pyszne odkrywanie rybnych sekretów zaprasza Karina Zuchora.
Pora na deser. Dziś w menu tradycyjne wypieki przestawione w nieco odświeżonym wydaniu oraz wytrawne przekąski w słodkim towarzystwie. Poleca szef kuchni Agnieszka Jasińska.